Kateřina Táborská
Master's thesis
Kvalita biopotravin
The Quality of Organic Food
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá otázkou kvality biopotravin ve srovnání s konvenčními potravinami. Kvalita je posuzována z hlediska zdravotní nezávadnosti v podobě možného ohrožení ze strany potravinových aditiv. Ty jsou posuzovány jako významné kritérium jakosti. Také hodnotí kvalitu pomocí znaků jako jsou trvanlivost, organoleptická vhodnost a výživová hodnota. Zároveň je v práci zpracován spotřebitelský …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 9. 2007
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/4196
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 9. 2007
- Vedúci: Helena Chvojková
- Oponent: Marie Hůlová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/4196
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / odbor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
BIOPOTRAVINY A POTRAVINY NOVÉHO TYPU Z HLEDISKA NUTRICE A OCHRANY ZDRAVÍ SPOTŘEBITELE
Jaroslava DUBNOVÁ -
Aditiva v potravinách a jejich dopad na zdraví člověka
Michaela MANOVÁ -
Kvalita potravin - aditiva
Lucie Blehová -
Aditiva přidávaná na úpravu kvality mraženého jemného pečiva
Markéta KORCOVÁ -
Vliv aditiv na kvalitu a zdravotní bezpečnost siláží jetelovin
Viola Florianová -
Vliv krmných aditiv na kvalitu mléčného tuku ovcí
Michaela Kochová -
Vliv aditiv na kvalitu siláží vyrobených z biomasy leguminóz
Josef Peichl -
Vliv přídavku aditiv v krmné dávce na kvalitu mléčného tuku malých přežvýkavců
Kateřina Novotná