Jana ŠEDIVÁ
Bachelor's thesis
Arabismos en la gastronomía andaluza
Arabisms in Andalusian Gastronomy
Abstract:
The work deals with arabisms in Andalusian gastronomy, about their creation and usage among spanish speaking people. Deals with arabisms borrowings which are using in spanish. Mencions borrowings in Andalusian GastronomyAbstract:
Práce pojednává o arabismech v andaluské gastronomii, jejich vzniku dělení a o současném užití u španělských mluvčí. Pojednává o arabských výpůjčkách, které se vyskytují u ve španělštině. Zmiňuje některé arabské výpůjčky v andaluské gastronomii.
Jazyk práce: Spanish
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 6. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Mgr. Lenka Zajícová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠEDIVÁ, Jana. Arabismos en la gastronomía andaluza. Olomouc, 2017. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaPALACKÝ UNIVERSITY OLOMOUC
Faculty of ArtsBachelor programme / odbor:
Philology / Spanish Philology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva