Veronika Kopečková

Bakalářská práce

Květinová výzdoba gastronomické provozovny

Floral decoration of a gastronomic establishment
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na vývoj gastronomie a využívání květinových výzdob v tomto kontextu. Zahrnuje přehled historie stravování lidí od pravěku po moderní dobu, přičemž zvýrazňuje klíčové změny, ke kterým během vývoje došlo. Hlavním cílem je zkoumání příležitostí a možností dekorování gastronomické provozovny a jejich vlivu na vnímání zákazníky. Výsledkem je komplexní pohled na roli …více
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the development of gastronomy and the use of floral decorations in this context. It includes an overview of the history of human diet from prehistoric to modern times, highlighting the key changes that have occurred during this evolution. The main aim is to explore the opportunities and possibilities of decorating a catering establishment and their impact on customer …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2025

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2025
  • Vedoucí: doc. Ing. Jiří Martinek, Ph.D.
  • Oponent: Miloš Jurica, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty