DNA analýza potravinářsky významných mikromycet produkujících patulin a ochratoxin A – Bc. Barbora Miklasová
Bc. Barbora Miklasová
Diplomová práce
DNA analýza potravinářsky významných mikromycet produkujících patulin a ochratoxin A
DNA analysis of food-grade important micromycetes producing patulin and ochratoxin A
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MIKLASOVÁ, Barbora. \textit{DNA analýza potravinářsky významných mikromycet produkujících patulin a ochratoxin A}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/oa4bci/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.