Podnikatelský záměr založení restaurace rychlého občerstvení – Michal Kubíček
Michal Kubíček
Bakalářská práce
Podnikatelský záměr založení restaurace rychlého občerstvení
Business plan for establishing a fast food restaurant
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení restaurace rychlého občerstvení. Práce je rozdělena na dvě části. První část se zabývá literární rešerší, ve které jsou na základě dat z odborné literatury a internetových zdrojů vymezena teoretická východiska pro sestavení podnikatelského plánu. Druhá část je zaměřena na detailní zpracování konkrétního návrhu podnikatelského …víceAbstract:
The main goal of this bachelor thesis is to create a business plan for the establishment of a fast food restaurant. The thesis is divided into two main parts. The first part is based on research conducting using reputable sources from both literature and electronic references. The second part is focused on detailed elaboration of specific draft business plan for the establishment of an entity in pursuit …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Marcel Ševela, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Finance
Práce na příbuzné téma
-
Organizační struktura restaurace McDonalds
Drabik Drabik -
Environmentální a lokálně - ekonomické aspekty rychlého občerstvení a běžné restaurace na Brněnsku: případová studie
Adéla Kroupová -
Návrh marketingové kampaně pro restaurace rychlého občerstvení
Jiří Bujnoch -
Hospodaření restaurace rychlého občerstvení
Martin Hoffmann -
Podnikatelský záměr - otevření restaurace rychlého občerstvení
Radovan Šifra -
Podnikatelský záměr – otevření restaurace rychlého občerstvení
Michael Koranda -
Personální řízení v síti restaurací rychlého občerstvení
Jan Kamiš -
Podnikatelský plán na založení restaurace rychlého občerstvení a kavárny
Jan BARTONÍK
Název
Vložil
Vloženo
Práva