Podnikatelský záměr založení restaurace rychlého občerstvení – Michal Kubíček
Michal Kubíček
Bachelor's thesis
Podnikatelský záměr založení restaurace rychlého občerstvení
Business plan for establishing a fast food restaurant
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení restaurace rychlého občerstvení. Práce je rozdělena na dvě části. První část se zabývá literární rešerší, ve které jsou na základě dat z odborné literatury a internetových zdrojů vymezena teoretická východiska pro sestavení podnikatelského plánu. Druhá část je zaměřena na detailní zpracování konkrétního návrhu podnikatelského …moreAbstract:
The main goal of this bachelor thesis is to create a business plan for the establishment of a fast food restaurant. The thesis is divided into two main parts. The first part is based on research conducting using reputable sources from both literature and electronic references. The second part is focused on detailed elaboration of specific draft business plan for the establishment of an entity in pursuit …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 5. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Marcel Ševela, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUBÍČEK, Michal. \textit{Podnikatelský záměr založení restaurace rychlého občerstvení}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Business and Economics. 2016. Available from: https://theses.cz/id/oalmko/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsBachelor programme / field:
Economic policy and administration / Finance
Theses on a related topic
-
Organizační struktura restaurace McDonalds
Drabik Drabik -
Environmentální a lokálně - ekonomické aspekty rychlého občerstvení a běžné restaurace na Brněnsku: případová studie
Adéla Kroupová -
Návrh marketingové kampaně pro restaurace rychlého občerstvení
Jiří Bujnoch -
Hospodaření restaurace rychlého občerstvení
Martin Hoffmann -
Podnikatelský záměr - otevření restaurace rychlého občerstvení
Radovan Šifra -
Podnikatelský záměr – otevření restaurace rychlého občerstvení
Michael Koranda -
Personální řízení v síti restaurací rychlého občerstvení
Jan Kamiš -
Podnikatelský plán na založení restaurace rychlého občerstvení a kavárny
Jan BARTONÍK
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights