Iveta Frauenterková

Bakalářská práce

Španělská gastronomie v cestovním ruchu

Spanish Gastronomy in Tourism
Anotace:
Cílem práce je charakteristika Španělska jako specifické destinace cestovního ruchu v souvislosti s kulturně gastronomickým bohatstvím, charakterizovat regionální gastronomii v jednotlivých autonomních oblastech a dále analyzovat současnou situaci nabídky španělské gastronomie v Praze. V teoretické části je definován cestovní ruch a gastronomie obecně, charakterizováno Španělsko i jeho ekonomická situace …více
Abstract:
The aim of the thesis is to characterize Spain as a specific destination of tourism industry in relation with gastronomic wealth, to describe a gastronomy in each autonomous region of Spain and to analyse current situation of offer of the spanish gastronomy in Prague. The theoretical part defines the terms tourism and gastronomy, characterizes Spain, its economic situation and contribution of tourism …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 2. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2017
  • Vedoucí: Markéta Kalábová
  • Oponent: Jana Valentová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/68781