Dominika Neumanová

Bakalářská práce

Historie, přehled a analýza pražských restaurací nabízejících španělskou kuchyni

History, Survey and Analysis of Prague Restaurants Specializing in Spanish Cuisine
Anotace:
Cílem bakalářské práce je zhodnotit a porovnat kvalitu služeb v pražských restauracích nabízejících španělskou kuchyni. Zhodnotit je pomocí metody mystery shopping a na základě rozhovorů s majiteli restaurací zjistit, jak si vedou na aktuálním gastronomickém trhu. V závěru jsou navrhnuta případná doporučení pro tyto restaurace.
Abstract:
The main aim of this bachelor´s dissertation is to evaluate and compare the quality of Prague´s restaurantes offering spanish cuisine. To evaluate them by methods of mystery shopping and to know by interviews with owners of restaurants, how is their actual situation on the market of gastronomy. In conclusion there are suggested some possible recommendations for these restaurants.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2016
  • Vedoucí: Mgr. Jiří Holub
  • Oponent: Mgr. Dagmar Lanská

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze