Vývoj texturních vlastností a zastoupení mikro-organizmů v průběhu zrání sýrů za odlišných podmínek – Zuzana Macalíková
Zuzana Macalíková
Bakalářská práce
Vývoj texturních vlastností a zastoupení mikro-organizmů v průběhu zrání sýrů za odlišných podmínek
The development of textural properties and the number of selected microorganisms during the ripening of cheese under different conditions
Anotace:
Práce se zabývá texturními vlastnostmi sýra a vývojem mikroorganismůAbstract:
The work deals with the textural properties of cheese and the development of microorganisms
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MACALÍKOVÁ, Zuzana. \textit{Vývoj texturních vlastností a zastoupení mikro-organizmů v průběhu zrání sýrů za odlišných podmínek}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/oe7ud5/.
Jak správně citovat práci
Macalíková, Zuzana. Vývoj texturních vlastností a zastoupení mikro-organizmů v průběhu zrání sýrů za odlišných podmínek. Zlín, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin