Zuzana Macalíková

Bakalářská práce

Vývoj texturních vlastností a zastoupení mikro-organizmů v průběhu zrání sýrů za odlišných podmínek

The development of textural properties and the number of selected microorganisms during the ripening of cheese under different conditions
Anotace:
Práce se zabývá texturními vlastnostmi sýra a vývojem mikroorganismů
Abstract:
The work deals with the textural properties of cheese and the development of microorganisms
 

Klíčová slova

sýr mikroorganismy
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Macalíková, Zuzana. Vývoj texturních vlastností a zastoupení mikro-organizmů v průběhu zrání sýrů za odlišných podmínek. Zlín, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma