DOSTÁLKOVÁ, Andrea. \textit{Charakterizace a průběh zrání sýrů eidamského typu}. Online. Diplomová práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/oeyv2y/.
DOSTÁLKOVÁ, Andrea. <i>Charakterizace a průběh zrání sýrů eidamského typu</i>. Online. Diplomová práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/oeyv2y/.
DOSTÁLKOVÁ, Andrea. Charakterizace a průběh zrání sýrů eidamského typu. Online. Diplomová práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/oeyv2y/.
@MastersThesis{Dostalkova2019thesis,
AUTHOR = "Dostálková, Andrea",
TITLE = "Charakterizace a průběh zrání sýrů eidamského typu [online]",
YEAR = "2019 [cit. 2024-09-30]",
TYPE = "Diplomová práca",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/oeyv2y/",
}
@MastersThesis{Dostalkova2019thesis,
AUTHOR = {Dostálková, Andrea},
TITLE = {Charakterizace a průběh zrání sýrů eidamského typu},
YEAR = {2019},
TYPE = {Diplomová práca},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/oeyv2y/},
URL_DATE = {2024-09-30},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Dostálková
| jméno = Andrea
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Charakterizace a průběh zrání sýrů eidamského typu
| url = https://theses.cz/id/oeyv2y/
| typ práce = Diplomová práca
| vedoucí =
| rok = 2019
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-09-30
| poznámka =
| jazyk =
}}