Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva – Bc. Anna Urešová
Bc. Anna Urešová
Diplomová práce
Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
Effect of wheat sourdough on sensory properties and shelf life of experimental bread and bakery products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
UREŠOVÁ, Anna. \textit{Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/of6yo5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.