Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva – Bc. Anna Urešová
Bc. Anna Urešová
Master's thesis
Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
Effect of wheat sourdough on sensory properties and shelf life of experimental bread and bakery products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
UREŠOVÁ, Anna. \textit{Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/of6yo5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.