Lenka Telecká

Bachelor's thesis

Analýza nově vzniklých koktejlů na bázi ginů ve vybraných pražských barech

Analysis of newly created gin based cocktails in selected Prague bars
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá identifikací nově vzniklých koktejlů, jejichž součástí je gin. Analýza probíhala ve specializovaných barech s vysokou kvalitou poskytovaných služeb v hlavním městě Praze. Cílem této práce je zanalyzovat postavení ginů ve vybraných pražských barech a určit, které giny jsou nejvíce a které naopak nejméně používané jako báze nových koktejlů. Teoreticko-metodologická část se …more
Abstract:
The thesis deals with the identification of newly created cocktails, part of which is gin. The analysis was carried out in specialized bars with high quality services provided in the capital city of the Czech Republic, Prague. The aim of this work is to analyze the position of gins in selected Prague‘s bars and to determine which are the most and which, on the other hand, are the least used as a basis …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 6. 2018
  • Supervisor: Ing. Jiří Zelený
  • Reader: Ing. Darina Svobodová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)

Theses on a related topic