Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek – Ing. Mariana Hanková
Ing. Mariana Hanková
Master's thesis
Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek
Evaluation of the quality of food according to the profile and content of volatile substances
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HANKOVÁ, Mariana. \textit{Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/oh286e/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.