Elvira Abdulkhalikova

Bakalářská práce

Vlastnosti a druhy kávy využívané v ČR.

Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo shromáždit základní informace o pěstování a druzích kávy, jejímu zpracovaní a využití v gastronomické praxi. Bylo provedeno dotazníkové šetření, z něhož bylo zjištěno, že káva se převážně podává v 60 % restaurací, 20 % kaváren a 10 % čajoven. Ze značek kávy se nejčastěji používají Pavin, Julius Meinl a Illy. Nejčastěji používaným druhem kávy je arabika a směsi s jinými …více
Abstract:
The aim of this bachelor thesis was to collect basic information about the cultivation and types of coffee, its processing and use in gastronomic practice. A questionnaire survey was conducted which found that coffee was predominantly served in 60% of restaurants, 20 % of cafes and 10 % of teas. Coffee brands are mostly used by Pavin, Julius Meinl and Illy. The most commonly used coffee type is Arabic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2018
Identifikátor: http://theses.cz/id/ohxyqf/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2018

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie,hotelnictvi a turismus / OBOR GASTRONOMIE,HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍ RUCH

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses ohxyqf ohxyqf/7
5. 4. 2018
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.