Ivona Buchtelová
Bachelor's thesis
Sanitácia stravovacích služieb
Food service sanitation
Abstract:
Thesis deals with sanitation in catering establishments. The work discusses the theoretical and practical contexts, using different theoretical sources of authors who deal with these matters. The thesis is composed of three chapters. The first chapter is devoted to theoretical concepts and information which clarifies the concepts that you must know in relation to food sanitation facilities. In the …viacAbstract:
Bakalárska práca sa zaoberá sanitáciou v stravovacích zariadeniach. Práca pojednáva o teoretických a praktických súvislostiach, pričom využíva teoretické zdroje odlišných autorov, ktorí sa danou problematikou zaoberajú. Bakalárska práca je zložená z 3 kapitol. Prvá kapitola je venovaná teoretickým pojmom a informáciám, kde sa objasňujú pojmy, ktoré je potrebné poznať v súvislosti so sanitáciou stravovacích …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 12. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12491/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 1. 2015
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Jan Jiran
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.