Optimální výživa s ohledem na různé skupiny obyvatelstva – Bc. Petr Janeček
Bc. Petr Janeček
Master's thesis
Optimální výživa s ohledem na různé skupiny obyvatelstva
Optimal nutrition with respecting the various population groups
Abstract:
Problematika optimální výživy je často řešeným problémem, zejména ve vztahu k dobrému zdravotnímu stavu osob. Zdravotní problémy způsobené špatným stravováním jsou problémy globální; zejména obezita, kardiovaskulární choroby a cukrovka. Cíle diplomové práce jsou porovnat složení výživových hodnot potravin a nápojů a jejich doporučené denní dávky s ohledem na různé skupiny obyvatelstva. Pro každou ze …moreAbstract:
The issue of optimal nutrition is often a problem, especially in relation to the good health of people. Health problems caused by poor diet are global problem; especially obesity, cardiovascular disease and diabetes. The objectives of the thesis are to compare the composition of nutritional values of food and beverages and their recommended daily allowances with respect to different groups of the population …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/jie6d/
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2021
- Supervisor: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Reader: Dr. Ing. Sylva Skupinová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Vitaminy v pšenicích se zbarveným zrnem
Jana Ludvíková -
Tuky ve stravě dětí předškolního věku
Daniela Růžičková -
Didaktické hry na vybraná chemická témata - sacharidy, tuky, bílkoviny
Nikola Kalandrová -
Tuky ve výživě člověka
Lucie Jáchimová -
Nakládání s odpadními potravinářskými tuky ve vybraném regionu
Jakub Prášek -
Tuky a výživa v projektové výuce
Daniel Tarczal