Hodnocení přísad funkčních potravin se zaměřením na obsah jejich fenolických sloučenin – Ing. Michaela Frühbauerová
Ing. Michaela Frühbauerová
Doctoral thesis
Hodnocení přísad funkčních potravin se zaměřením na obsah jejich fenolických sloučenin
Evaluation of functional food ingredients with a focus on their phenolic content
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 10. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
FRÜHBAUEROVÁ, Michaela. \textit{Hodnocení přísad funkčních potravin se zaměřením na obsah jejich fenolických sloučenin}. Online. Doctoral theses, Dissertations. Pardubice: University of Pardubice, Faculty of Chemical Technology. 2023. Available from: https://theses.cz/id/olljqr/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Frühbauerová, Michaela. Hodnocení přísad funkčních potravin se zaměřením na obsah jejich fenolických sloučenin. Pardubice, 2023. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyDoctoral programme / field:
Analytical Chemistry / Analytical Chemistry
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.