Ing. Michaela Frühbauerová

Doctoral thesis

Hodnocení přísad funkčních potravin se zaměřením na obsah jejich fenolických sloučenin

Evaluation of functional food ingredients with a focus on their phenolic content
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 10. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Frühbauerová, Michaela. Hodnocení přísad funkčních potravin se zaměřením na obsah jejich fenolických sloučenin. Pardubice, 2023. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Doctoral programme / field:
Analytical Chemistry / Analytical Chemistry

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.