Ing. Michaela Frühbauerová

Disertační práce

Hodnocení přísad funkčních potravin se zaměřením na obsah jejich fenolických sloučenin

Evaluation of functional food ingredients with a focus on their phenolic content
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 10. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Frühbauerová, Michaela. Hodnocení přísad funkčních potravin se zaměřením na obsah jejich fenolických sloučenin. Pardubice, 2023. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Doktorský studijní program / obor:
Analytická chemie / Analytická chemie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.