Ilona Žďárská

Bachelor's thesis

Provozní studie vybraného stravovacího zařízení

Operational study of the hospitality facility
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je vytvoření provozní studie konkrétního stravovacího zařízení. Dílčími cíli jsou osvětlení fungování všech úseků restaurace La Degustation Bohéme Bourgeoise a analýza úspěchu této provozovny. Práce je koncipována do čtyř celků. První, teoretická část, hodnotí postavení problému v literatuře. Součástí práce je i zhodnocení konkurenčních podniků provozovny. Třetí, nejrozsáhlejší …more
Abstract:
The main aim of the bachelor's thesis is to work out the operational study of the chosen hospitality facility. The other aims are to find out, how all parts in the facility work and how does restaurant La Degustation Bohéme Bourgeoise reached the succes. The study is devided into four chapters. The first chapter state a position of the problem in a literature. The second chapter is focused on the location …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 10. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2014
  • Supervisor: Lena Mlejnková
  • Reader: Hana Kruisová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/41160