Petr Vážan

Bakalářská práce

Efektivnost transformace masné suroviny na vyráběné uzenářské výrobky

The efficiency of the transformation of the raw meat material into the processed sausage products
Anotace:
Vážan, P. Efektivnost transformace masné suroviny na vyráběné uzenářské vý-robky. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018. Bakalářská práce je zaměřena na vyhodnocení efektivnosti transformace masné suroviny na hotové uzenářské výrobky. V teoretické části práce představuji chov hospodářských zvířat a masnou výrobu. V úvodu praktické části práce popisuji podnikatelskou činnost podnikatele …více
Abstract:
Vážan, P. The efficiency of the transformation of the raw meat material into the processed sausage products. Bachelor Thesis. Brno: Mendel University in Brno, 2018. The Bachelor thesis deals with the evaluation of the efficiency of the transforma-tion of the raw meat material into the processed sausage products. The theoretical part introduces livestock breeding and meat production. The practical part …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 1. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. JUDr. Ing. Oldřich Tvrdoň, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta