Jan MAREK

Bachelor's thesis

Systém hodnocení hygieny (HACCP) na porážce a bourárně v rámci faremního zpracování zvířat z vlastního chovu

Hygiene System (HACCP) in the slaughter and cutting plant in the treatment of farm animals from their own breeding
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2014
Zverejniť od: 11. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MAREK, Jan. Systém hodnocení hygieny (HACCP) na porážce a bourárně v rámci faremního zpracování zvířat z vlastního chovu. Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.4.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 11. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta

UNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE

Faculty of Agriculture

Bachelor programme / odbor:
Agriculture / Sustainable Systems in Agricultural Land

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses ooaqoc ooaqoc/2
21. 5. 2014
Složky
Soubory
Bulánová, L.
22. 5. 2014
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.