Systém hodnocení hygieny (HACCP) na porážce a bourárně v rámci faremního zpracování zvířat z vlastního chovu – Jan MAREK
Jan MAREK
Bachelor's thesis
Systém hodnocení hygieny (HACCP) na porážce a bourárně v rámci faremního zpracování zvířat z vlastního chovu
Hygiene System (HACCP) in the slaughter and cutting plant in the treatment of farm animals from their own breeding
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2014
Zverejniť od: 11. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MAREK, Jan. \textit{Systém hodnocení hygieny (HACCP) na porážce a bourárně v rámci faremního zpracování zvířat z vlastního chovu}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/ooaqoc/.
Jak správně citovat práci
MAREK, Jan. Systém hodnocení hygieny (HACCP) na porážce a bourárně v rámci faremního zpracování zvířat z vlastního chovu. Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Agriculture / Sustainable Systems in Agricultural Land
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva