Bc. Andrej Fusek

Diplomová práce

Možnosti ovplyvnenia kvality zrna sladovnického jačmeňa v priebehu vegetácie

Možnosti ovlivnění kvality zrna sladovnického ječmene v průběhu vegetace
Anotace:
Na jaře v roce 2019 byl založen poloprovozní pokus s jarním ječmenem na podniku v okresu Blansko a maloparcelní pokus v okresu Olomouc. Sledován byl vliv mimokořenové výživy přípravků Lister Mo, Krista K a Magnitra L v poloprovozním pokusu a Yara Mila NP 26-14, Yara Vita Gramitrel a Yara Vita Molytrac v maloparcelním pokusu. Byly posouzeny výnoso-tvorné prvky a po sklizni a zvážení úrody byli odebrány …více
Abstract:
In spring 2019, a semi-operational experiment with spring barley was established on the farm in the district Blansko and a small-plot experiment in the region Olomo-ucko. The effect of the extra-root nutrition of Lister Mo, Krista K, and Magnitra L in the semi-operational experiment and Yara Mila NP26-14, Yara Vita Gramitrel and Yara Vita Molytrac in a small-plot experiment was studied. The productive …více
Abstract:
Na jar 2019 bol založený poloprevádzkový pokus s jarným jačmeňom na podniku v okrese Blansko a maloparcelkový pokus v okrese Olomouc. Sledovaný bol vplyv mi-mokoreňovej výživy prípravkov Lister Mo, Krista K, a Magnitra L v poloprevádzkovom a Yara Mila NP 26-14, Yara Vita Gramitrel a Yara Vita Molytrac v maloparcelkovom po-kuse. Boli posúdené výnosotvorné prvky a po zbere a vážení úrody boli odobrané …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta