Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku – Bc. Simona ŘEZÁČOVÁ
Bc. Simona ŘEZÁČOVÁ
Master's thesis
Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
Influence of soya flour on the bread quality
Abstract:
Předkládaná práce se zabývá výrobou pečiva s přídavkem sójové mouky. Teoretická část práce je věnována nutriční hodnotě obilovin a sóji jako hlavních surovin pro výrobu běžné-ho pečiva. Dále jsou zde rozebrány i ostatní suroviny potřebné pro výrobu chleba a základ-ní technologie výroby a pečení chleba. Praktická část se zaměřuje na pečení chleba s přídavkem sójové mouky v domácí pekárně Panasonic SD …moreAbstract:
The thesis decribes the production of baked goods with the addition of soya flour. The the-oretical part deals with nutritive value of cereals and soya as main ingredients for the pro-duction of common types of bread and pastry. Furthermore the work talks about other raw materials used for production of bread. It also describes basic technologies employed for its production. The practical part focuses …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier:
14781
Thesis defence
- Date of defence: 1. 6. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŘEZÁČOVÁ, Simona. Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Hodnocení dalamánků s přídavkem žitné a luštěninové mouky
Iveta Procházková