High Fidelity prototyp aplikace na monitorování expirace potravin – Bc. Yen Nhi Chu
Bc. Yen Nhi Chu
Diplomová práce
High Fidelity prototyp aplikace na monitorování expirace potravin
High Fidelity Prototype Application for Monitoring Food Expiration
Anotace:
Tato práce se zabývá návrhem prototypu aplikace pro monitorování potravin v domácnosti. Existující studie poukazují na to, že mobilní aplikace tohoto typu mají potenciál přispět k redukci potravinového odpadu z domácností za předpokladu, že používaná aplikace bude uživatelsky přívětivá. V rámci práce jsou proto uplatněny principy a metody User Experince, které zapojují uživatele do procesu návrhu. …víceAbstract:
The goal of this thesis is to design a prototype of an application for pantry management. Existing studies show that mobile applications of this type have the potential to contribute to the reduction of the food waste in households assuming that the application used is user-friendly. The thesis applies principles and methods od User Experience which include the users in the design process. Analysis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2022
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/uxpf2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 6. 2022
- Vedoucí: MgA. Jana Malíková
- Oponent: Mgr. Lukáš Pevný, RNDr. Vít Rusňák, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta informatikyMasarykova univerzita
Fakulta informatikyMagisterský studijní program / obor:
Vizuální informatika / Grafický design
Práce na příbuzné téma
-
Spotřeba potravin v historických souvislostech v období let 1918 - 2018
Tomáš Bárta -
Faktory ovlivňující spotřebitele při nákupu potravin (případ okázalých potravin a potravin běžné spotřeby)
Pavel Kamarýt -
Globalizace a prodejny potravin v lokalitě (případ prodejen s mléčnými produkty v Brandýse nad Labem)
Zuzana Jaworková -
Spotřebitelské trendy v oblasti zdravých potravin v kontextu pandemie
Anna Hronová -
Ochrana spotřebitele v České republice a Evropské unii v oblasti potravin
Iveta Janáková -
Inflace na trhu potravin v České republice
Bára Pospíšilová -
Analýza spotřeby vybraných potravin v ČR
Lucie Drbalová -
Spotřeba potravin - vývojové tendence vybraných druhů potravin
Lucie Havlová