High Fidelity prototyp aplikace na monitorování expirace potravin – Bc. Yen Nhi Chu
Bc. Yen Nhi Chu
Master's thesis
High Fidelity prototyp aplikace na monitorování expirace potravin
High Fidelity Prototype Application for Monitoring Food Expiration
Abstract:
Tato práce se zabývá návrhem prototypu aplikace pro monitorování potravin v domácnosti. Existující studie poukazují na to, že mobilní aplikace tohoto typu mají potenciál přispět k redukci potravinového odpadu z domácností za předpokladu, že používaná aplikace bude uživatelsky přívětivá. V rámci práce jsou proto uplatněny principy a metody User Experince, které zapojují uživatele do procesu návrhu. …moreAbstract:
The goal of this thesis is to design a prototype of an application for pantry management. Existing studies show that mobile applications of this type have the potential to contribute to the reduction of the food waste in households assuming that the application used is user-friendly. The thesis applies principles and methods od User Experience which include the users in the design process. Analysis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2022
Identifier:
https://is.muni.cz/th/uxpf2/
Thesis defence
- Date of defence: 21. 6. 2022
- Supervisor: MgA. Jana Malíková
- Reader: Mgr. Lukáš Pevný, RNDr. Vít Rusňák, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Fakulta informatikyMasaryk University
Faculty of InformaticsMaster programme / field:
Visual informatics / Graphic design
Theses on a related topic
-
Spotřeba potravin v historických souvislostech v období let 1918 - 2018
Tomáš Bárta -
Faktory ovlivňující spotřebitele při nákupu potravin (případ okázalých potravin a potravin běžné spotřeby)
Pavel Kamarýt -
Globalizace a prodejny potravin v lokalitě (případ prodejen s mléčnými produkty v Brandýse nad Labem)
Zuzana Jaworková -
Spotřebitelské trendy v oblasti zdravých potravin v kontextu pandemie
Anna Hronová -
Ochrana spotřebitele v České republice a Evropské unii v oblasti potravin
Iveta Janáková -
Inflace na trhu potravin v České republice
Bára Pospíšilová -
Analýza spotřeby vybraných potravin v ČR
Lucie Drbalová -
Spotřeba potravin - vývojové tendence vybraných druhů potravin
Lucie Havlová