Uijeong Jang

Bakalářská práce

Podnikatelský plán

Business plan for establishing and operating a restaurant
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu na založení korejské restaurace Haru v Ostravě. Teoretická část práce se zabývá základními pojmy související s tvorbou podnikatelského plánu. V druhé části následuje praktická část, která se věnuje konkrétnímu podnikatelskému plánu na založení restaurace. Obsahuje analytickou část a návrhovou část.
Abstract:
This bachelor thesis deals with the elaboration of a business plan for the establishment of a Korean restaurant in Ostrava, named Haru. The theoretical part of the thesis defines basic concepts, which are related to the creation of a business plan. The second part is followed by a practical part, which deals with a specific business plan for establishment of the restaurant. This thesis contains an …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Lucie Mašterová, Ph.D.
  • Oponent: František Müller, MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., NEWTON College a.s.

NEWTON College a.s.

NEWTON College a.s.

Bakalářský studijní program:
Ekonomika a management