Obsah vybraných antioxidantů a antioxidační aktivita v obilkách nových odrůd pšenice seté (Triticum aestivum L.), pšenice jednozrnky (T. monococcum L.) a dvouzrnky [T. dicoccum Schuebl (Schrank)] – Kristina Jírů
Kristina Jírů
Bakalářská práce
Obsah vybraných antioxidantů a antioxidační aktivita v obilkách nových odrůd pšenice seté (Triticum aestivum L.), pšenice jednozrnky (T. monococcum L.) a dvouzrnky [T. dicoccum Schuebl (Schrank)]
Content of selected antioxidants and antioxidant activity in caryopses of new spring wheat varieties (Triticum aestivum L.), einkorn wheat (T. monococcum L.) and wild emmer [T. dicoccum Schuebl (Schrank)]
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JÍRŮ, Kristina. \textit{Obsah vybraných antioxidantů a antioxidační aktivita v obilkách nových odrůd pšenice seté (Triticum aestivum L.), pšenice jednozrnky (T. monococcum L.) a dvouzrnky [T. dicoccum Schuebl (Schrank)]}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/os4izm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Pěstování rostlin
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva