Faktory zemědělské prvovýroby ovlivňující výživovou hodnotu potravin – Adéla Švihlíková
Adéla Švihlíková
Bakalářská práce
Faktory zemědělské prvovýroby ovlivňující výživovou hodnotu potravin
Factors of the primary agricultural production affecting nutritive value of food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠVIHLÍKOVÁ, Adéla. \textit{Faktory zemědělské prvovýroby ovlivňující výživovou hodnotu potravin}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/osl4e8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.