Věra CHALUPOVÁ

Bachelor's thesis

Bioaktivní látky kořenové zeleniny

Bioactive substances rooty vegetables
Abstract:
Tato práce se zabývá bioaktivními látkami v kořenové zelenině. Je zaměřena na charakteris-tiku jednotlivých druhů kořenové zeleniny a na konkrétní funkce bioaktivních látek. Před-kládá podrobný přehled vitaminů, minerálních látek, chuťových, vonných a barevných látek, které jsou v kořenové zelenině obsaženy.
Abstract:
This work deals with bioactive substances in the rooty vegetables. It focuses on the charac-teristics of component type of rooty vegetables and the precise functions of bioactive sub-stances. This study covers the list of vitamins, minerals, gustatory, aromatic and color of substances which are contained in the rooty vegetables.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Accessible from:: 27. 5. 2009
Identifier: 12825

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2009
  • Supervisor: Ing. Ladislava Mišurcová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

CHALUPOVÁ, Věra. Bioaktivní látky kořenové zeleniny. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.