Eva RINGLOVÁ

Bachelor's thesis

Inhibiční působení olejů na vybrané bakterie

Inhibitory Effect of Oils on Selected Bacteria
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá tematikou tuků a olejů. V teoretické části se nejprve rozebírá jejich struktura a složení, přičemž jsou zde celkově zařazeny do skupiny lipidů podle různých stanovisek. V návaznosti na tyto informace jsou v této práci zmiňovány i možné zdroje tuků a jejich význam pro lidskou společnost. Podrobněji je zde popisován olej olivový, lněný a konopný z důvodu jejich použití …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with themes of fats and oils. At first in the theoretical part are fat and oils analyse of their structure and composition, which are generally classified into groups according to various lipids opinions. Following the information in this work are mentioned as the possible source of fats and their importance for human society. More details are here about oil olive, flax and …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 5. 2013
Accessible from:: 24. 5. 2013

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

RINGLOVÁ, Eva. Inhibiční působení olejů na vybrané bakterie. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.5.2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 24. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent