Guzel Yusupova

Master's thesis

Podnikatelský plán restaurace

The restaurant business plan
Abstract:
Cílem mé diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu menší restaurace, která je zaměřena na zdravou a jednoduchou kuchyni z čerstvých sezonních a lokálních surovin a zhodnocení reálnosti záměru prostřednictvím finanční analýzy. V teoretické části své práce jsem popsala postup, kterého se obecně drží v praxi při sestavování podnikatelských plánů, popsala jsem zde také legislativu a postupy získání …more
Abstract:
The aim of this Master's thesis is to create a business plan for rather a small restaurant that focuses on healthy, simple recipes using only fresh seasonal and local ingredients. Part of this business plan is also to evaluate the feasibility of the project through financial analysis. In theoretical part of this work I described steps which are taken and the rules that are generally kept through the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 10. 2012

Thesis defence

  • Date of defence: 29. 5. 2013
  • Supervisor: Ivana Svobodová
  • Reader: Jana Müllerová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/35667

Vysoká škola ekonomická v Praze

Master programme / field:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management