Bc. Pavel PLOCHÝ

Diplomová práce

Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii

The Practical Application of Unconventional Food Combinations in Gastronomy.
Anotace:
Food pairing je metoda založená na principu kombinování různých druhů potravin, které mají stejné hlavní aromatické složky, zjištěné na základě senzorické nebo chemické analýzy. Tím se nám nabízí možnost nových kombinací potravin, které jsou založeny na vlastnostech různých potravinářských výrobků a jejich přítomných chuťových složek. Výsledkem jsou nové kombinace, které vedou občas k překvapivým a …více
Abstract:
Food pairing is the method based on the principle of combining different types of foods that have the same principal aromatic components, determined by sensory or chemical ana-lysis. This offers us the possibility of new combinations of foods that are based on the pro-perties of various food products and their present flavor components. The result is new combinations, which sometimes lead to surprising …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jiří Mlček, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PLOCHÝ, Pavel. Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin