Změny ve struktuře bílkovin prostřednictvím glykačních reakcí jako kritérium stárnutí tkání a pletiv – Ing. Adéla Koldová
Ing. Adéla Koldová
Bachelor's thesis
Změny ve struktuře bílkovin prostřednictvím glykačních reakcí jako kritérium stárnutí tkání a pletiv
Changes of proteins' structure via glycation as a criterion of tissues' ageing
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOLDOVÁ, Adéla. \textit{Změny ve struktuře bílkovin prostřednictvím glykačních reakcí jako kritérium stárnutí tkání a pletiv}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/ouxw3j/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.