Nové trendy v systémech balení potravinářského zboží. – Bc. Nikol Tvrdíková
Bc. Nikol Tvrdíková
Bachelor's thesis
Nové trendy v systémech balení potravinářského zboží.
New trends in systems of food products packaging.
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na nové trendy v systémech balení potravinářského zboží. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část je věnována pojmům balení, skladování, funkce obalu, doprava a trendy v balení potravin. V druhé části práce se nachází seznámení se společností drogerie parfumerie Rossmann a dotazník.Abstract:
This bachelor thesis is focused on incoming trends in systems of packaging of food products. The thesis is divided into two parts. The theoretical part deals with terms as packaging, storage, function of the package, transportation and trends in packaging of food. The other part of the thesis contains familiarization with the drugstore and perfumery chain Rossmann and questionnaire.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 12. 2016
Identifier:
https://is.vstecb.cz/th/uhtod/
Thesis defence
- Date of defence: 27. 6. 2017
- Supervisor: Ing. Ladislav Šolc, Ph.D.
- Reader: Mgr. Hana Bartošová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
TVRDÍKOVÁ, Nikol. \textit{Nové trendy v systémech balení potravinářského zboží.}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: Institute of Technology and Business in České Budějovice. 2016. Available from: https://theses.cz/id/ow5sq4/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchInstitute of Technology and Business in České Budějovice
Bachelor programme / field:
Economics and Management / Business Administration and Management
Theses on a related topic
-
Nové trendy v systémech balení potravinářského zboží.
Anna Podbrdská -
Nové trendy v systémech balení potravin
Nela Šubová -
Nové trendy v obalových materiálech pro využití v potravinářství
Klára Mácová -
Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb
Eva MASLÁKOVÁ -
Současné trendy v nakupování bez obalu
Veronika Pokorná -
Trendy ve spotřebě léčiv z ATC skupiny A10AA (inhibitory HMG-CoA reduktázy) za období 2005-2015 v České republice
Antonín Freimann -
Nové trendy v propagaci produktu
Anna Tůmová -
Plastic packaging - a possible source of food contamination
Anna Pavelková