Dietární expozice české populace: Vývoj a validace metod – Bc. Marek Súkeník
Bc. Marek Súkeník
Bakalářská práce
Dietární expozice české populace: Vývoj a validace metod
Dietary exposure of Czech population: Method development and validation
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to offer a view of food as a potential source of toxic organic substances dangerous to humans, to describe the ways in which these substances are received food and give an overview of the most common chemical contaminants, characteristic for each of described routes. Most often, chemical contaminants get into food from water, soil, environment, direct application …víceAbstract:
Cieľom tejto bakalárskej práce je ponúknuť pohľad na potraviny, ako na potenciálny zdroj toxických organických látok nebezpečných pre človeka, opísať cesty, ktorými sa tieto látky do potravy dostávajú, a podať prehľad najčastejších chemických kontaminantov, charakteristických pre každú z opísaných ciest. Najčastejšie sa chemické kontaminanty dostávajú do potravín z vody, pôdy, prostredia, priamou aplikáciou …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2019
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/zsm7r/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 6. 2019
- Vedoucí: Ph.D. Ana Maria Miralles Marco
- Oponent: Mgr. Peter Šebej, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakultaMasarykova univerzita
Přírodovědecká fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie / Chemie