Antonín Ivan

Bakalářská práce

Vliv různé technologie bílého vína na obsah oxidu siřičitého

Effect of different white wine technology on sulfur dioxide content
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou využití oxidu siřičitého při výrobě vína, množství jeho použití při různé technologii výroby a porovnání jeho naměřených hodnot u výsledných variant vín. V literárním přehledu se čtenář dozví o základech technologie výroby bílých vín a vlastnostech, rozdělení a účinku oxidu siřičitého. Součástí práce je experimentální pokus, jehož základem je využití jednoho …více
Abstract:
The bachelor's thesis deals with the issue of the use of sulfur dioxide in the production of wine, the amount of its use in different production technologies and its comparison of measured values for the resulting wine variants. In the literature review, the reader learns about the basics of white wine production technology and the properties, distribution and effect of sulfur dioxide. Part of the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 6. 2023
  • Vedoucí: prof. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
  • Oponent: Radim Holešinský, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta