Mgr. Jarmila Plachá

absolventská práce studenta CŽV

Is MaaS (Mobility as a Service) an opportunity for the automotive industry to enhance the current business model, or is it a blind alley?

Je Mobilita jako Služba (Mobility as a Service, MaaS) příležitost pro automobilový průmysl jako rozšíření stávajícího byznys modelu, nebo je to slepá ulička?
Anotace:
Mobilita jako služba (Mobility as a Service, dále jen MaaS) rychle mění způsoby, jakými se lidé pohybují. MaaS zahrnuje nepřetržitou změnu od modelu osobního vlastnictví vozů, k modelu nabídky mobility jako služby. Toto je umožněno novými technologickými platformami, které umožňují kombinaci různých druhů dopravy, a to jak veřejné dopravy, tak privátní. Hlavním cílem je nabídnout uživatelům takové …více
Abstract:
Mobility as a Service (MaaS) is rapidly changing the way how people move around the world. MaaS describes a continuous shift from personally owned cars towards mobility provided as a service: this is enabled by new technology platforms that combine different transportation services from public and private transportation. There is one goal: to provide users with tailor-made mobility solutions based …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 12. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Tomáš Krabec, Ph.D. MBA
  • Oponent: Jana Přikrylová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Tato MBA práce obsahuje interní a důvěrné informace a není určena pro distribuci mimo ŠKODA AUTO. Přístup k této práci by měl být omezen.
The Thesis includes internal and confidential information, not to be distributed outside ŠKODA AUTO. The access to this Thesis should be limited.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ŠKODA AUTO a.s., ŠKODA AUTO VYSOKÁ ŠKOLA o.p.s.