Karolína Adamová
Bachelor's thesis
Víno z višní.
Vine from cherries
Anotácia:
Tato bakalářská práce byla vypracována na Zahradnické fakultě Mendelovy Univerzityv Brně na Ústavu vinohradnictví a vinařství v Lednici. Bakalářská práce se zaměřujena vína z nerévových surovin, konkrétně tématiky vína z višní. První část práce sezabývá literární rešerší, v níž jsou zahrnuty literární zdroje, zabývající se ovocnýmivíny. Jsou v ní popsány druhy ovoce, ze kterých byla vyrobena ovocná …viacAbstract:
This bachelor thesis has been developed at the Faculty of Horticulture MendelUniversity in Brno, at the Institute of viticulture and winemaking in Lednice.The bachelor thesis is focused on raw material wines, specifically on the theme ofcherry wine. The first part of the thesis deals with literary research, which includesliterary sources of the fruit wines. There are described the types of fruit from …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Michal Kumšta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / odbor:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Práce na příbuzné téma
-
Porovnání vín školených v různých sudech typu barrique.
Jakub Čevela -
Porovnání révových a ovocných vín z hlediska obsahu senzoricky významných látek
Petra Vagnerová -
Výroba a hodnocení ovocných vín.
Monika Hrubá -
Víno z netradičných surovin
Patrik Čizmadia -
Porovnání révových a ovocných vín z hlediska obsahu senzoricky významných látek
Petra Vagnerová