Mgr. Pavla Perglová
Bakalářská práce
Kuchyně - mikrobiální bomba
Kitchen - microbial bomb
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá hodnocením mikrobiologické kontaminace v domácích kuchyních. Především se zaměřuje na plochy, které přicházejí do kontaktu s rizikovými potravinami. Dále se zabývá vlivem provedené sanitace na snížení mikrobiální kontaminace. Hodnocení mikrobiální kontaminace bylo prováděno metodou stěrů, pomocí testu Hygicult. Byly stanovovány celkové počty mikroorganismů, enterobakterie …víceAbstract:
Bachelor thesis deals with the evaluation of microbiological contamination in domestic kitchens. Especially focuses on the areas that come into contact with risky foods. It also deals with the influence by the sanitation to reduce microbial contamination. Rating microbial contamination was performed by swabbing, using the Hygicult test. Were determined by the total number of microorganisms, bacteria …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2013
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/amy2e/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2013
- Vedoucí: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasarykova univerzita
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut
Práce na příbuzné téma
-
Epidemiologicky rizikové potraviny: domácí versus kupované
Simone Raidová -
Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
Veronika Krejčová -
Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
Martina Čiháková -
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
Martina Táborská -
Komparace fast food a front cookingu
Tomáš Kalina -
Go back to the kitchen: Research on the phenomenon of sexism and misogyny in video game online communities in the Russian Federation
Anastasia Zvereva -
Současné trendy ve zprostředkování obsahu archivů mediálního umění. Návrh strategie pro Vašulka Kitchen Brno
Tamara Pavlechová -
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
Tomáš Kubata