Rozmístění a kategorizace stravovacích zařízení ve venkovském regionu v zázemí Olmouce – Eva Valentová
Eva Valentová
Diplomová práce
Rozmístění a kategorizace stravovacích zařízení ve venkovském regionu v zázemí Olmouce
Restaurants space differentiation and categorization in rural region of Olomouc hinterland
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo rozmístit a kategorizovat stravovací zařízení ve venkovském regionu v zázemí Olomouce. Jako venkovský region v zázemí Olomouce byl vymezen Region Haná. Práce popisuje a charakterizuje všechna existujících stravovacích zařízení v regionu a rozděluje je do jednotlivých kategorií podle zvolených ukazatelů. Kromě toho se práce zabývá typologií, klasifikací a propagací stravovacích …víceAbstract:
The aim of the thesis was to distribute and categorize the catering establishment in the rural area around Olomouc. The Hana region was determined as an appropriate rural area in Olomouc subregion. This thesis describes and defines all of the existing catering establishment in the defined region and divides them into particular categories according to well-taken indicators. Moreover this thesis is …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2009
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2009
- Vedoucí: Marián Halás
- Oponent: Blanka Šaňková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VALENTOVÁ, Eva. \textit{Rozmístění a kategorizace stravovacích zařízení ve venkovském regionu v zázemí Olmouce}. Online. Diplomová práce. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/ozolw6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2009 dostupné: světu
Univerzita Palackého
Přírodovědecká fakultaMagisterský studijní program / obor:
Biologie / Učitelství biologie pro střední školy - Učitelství geografie pro střední školy
Práce na příbuzné téma
-
Stravování dětí ve školní jídelně Velké Bílovice vs. stravovací návyky a životní styl v rodině
Radmila Stachovičová -
Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů
Stanislav ŠVEHLA -
Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
Quynh Tranová -
Ryba v českém školním stravování
Karolína Brožová -
Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
Tomáš Vrzal -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Iegor Remizov -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
Vladimír Hybler
Název
Vložil
Vloženo
Práva