Vliv potravinářských přídatných látek na izolaci DNA z ryb a rybích výrobků – Kateřina Kodešová
Kateřina Kodešová
Bachelor's thesis
Vliv potravinářských přídatných látek na izolaci DNA z ryb a rybích výrobků
Influence of food additives on DNA isolation from fish and fish products
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2022
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KODEŠOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv potravinářských přídatných látek na izolaci DNA z ryb a rybích výrobků}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Available from: https://theses.cz/id/ozrjcm/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Forensic Analysis and Food Analysis
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.