Vliv potravinářských přídatných látek na izolaci DNA z ryb a rybích výrobků – Kateřina Kodešová
Kateřina Kodešová
Bachelor's thesis
Vliv potravinářských přídatných látek na izolaci DNA z ryb a rybích výrobků
Influence of food additives on DNA isolation from fish and fish products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KODEŠOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv potravinářských přídatných látek na izolaci DNA z ryb a rybích výrobků}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/ozrjcm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Forensic Analysis and Food Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.