Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu – Bc. Mária Kuchárová
Bc. Mária Kuchárová
Bakalářská práce
Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu
Analysis of the quality and performance of companies from selected food industry
Abstract:
The goal of the thesis "Analysis of the quality and performance of companies from selected food industry" is to analyse quality and performance of selected companies that are active in food industry. The theoretical part focuses on the definition of key words - performance and quality of a company, description of evaluation methods or measurement of performance and quality with an emphasis on those …víceAbstract:
Cieľom bakalárskej práce „Analýza kvality a výkonnosti podnikov z vybranej oblasti potravinárskeho priemyslu“ je analyzovať kvalitu a výkonnosť vybraných podnikov pôsobiacich v oblasti potravinárskeho priemyslu. Teoretická časť sa zameriava na definovanie hlavných pojmov – výkonnosti a kvality podniku, popis metód hodnotenia resp. merania výkonnosti a kvality s dôrazom na tie, ktoré sú využité v praktickej …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/zl4w0/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
- Vedoucí: doc. Ing. Bc. Petr Suchánek, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Alena Klapalová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Evaluation of the Company's Competitiveness
Bibin Mathew -
Vplyv geologických podmienok na kvalitu vín
Ján Pašen