Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu. – Zdeňka FOLTÝNOVÁ
Zdeňka FOLTÝNOVÁ
Bachelor's thesis
Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.
Mycotoxins in Food and Determination of Cyclopiazonic Acid Production in Cheeses with White Surface Mould.
Abstract:
Cílem bakalářské práce je kvalitativní stanovení kyseliny cyklopiazonové v sýrech s plísní na povrchu. Stanovení bude provedeno bezprostředně po zakoupení a na konci doby trvanlivosti vzorků. Ke stanovení využiji tenkovrstvé kapalinové chromatografie.Abstract:
The aim of my bachelor thesis is to carry out qualitative determination of cyclopiazonic acid in cheeses with white surface mould. The determinativ will done immediately after the purchase of the cheeses and at the end of their best before dates by thin-layer liquid chromatography.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
FOLTÝNOVÁ, Zdeňka. \textit{Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2012. Available from: https://theses.cz/id/p0qj1d/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
FOLTÝNOVÁ, Zdeňka. Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Elementární analýza sýrů s bílou plísní na povrchu
Alžbeta Pavlechová -
Vliv parametrů sýřeniny na vybrané ekonomické ukazatele výroby
Žaneta Pavlíčková -
Metabolická aktivita mezofilních zákysů při výrobě sýrů s bílou plísní
Jana Štěpničková -
Výnosové a kvalitativní parametry brambor s barevnou dužninou v podmínkách ekologického zemědělství
Eva Sasková