Výskyt sporulujících bakterií v konzervách – Kateřina Růžičková
Kateřina Růžičková
Bakalářská práce
Výskyt sporulujících bakterií v konzervách
Occurence of sporephorming bacteria in canned food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Vojtěch Rada, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RŮŽIČKOVÁ, Kateřina. \textit{Výskyt sporulujících bakterií v konzervách}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/p2319o/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva