Bc. Beáta Kocúrová

Bakalářská práce

Podnikateľský zámer založenia reštaurácie

Business plan for setting up a restaurant
Abstract:
The subject of the bachelor's thesis is the creation of a business plan for a rural restaurant based on the knowledge acquired during the study. The work consists of two parts, theoretical and practical. The theoretical part deals with the framework theory of business in tourism, legislative standards for the operation of restaturations, the theory of creating a business plan and the methodology of …více
Abstract:
Predmetom bakalárskej práce je vytvorenie podnikateľského zámeru vidieckej reštaurácie na základe vedomostí nadobudnutých počas štúdia. Práca sa skladá z dvoch častí teoretickej a praktickej. Teoretická časť sa zaoberá rámcovou teóriou podnikania v cestovnom ruchu, legislatívnymi normami prevádzkovania rešaturácií, teóriou tvorby podnikateľského zámeru a metodikou marketingových a analytických metód …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/ltf05/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2021
  • Vedoucí: Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Marián Šmiheľ

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management