Podnikateľský zámer založenia reštaurácie – Bc. Beáta Kocúrová
Bc. Beáta Kocúrová
Bakalářská práce
Podnikateľský zámer založenia reštaurácie
Business plan for setting up a restaurant
Abstract:
The subject of the bachelor's thesis is the creation of a business plan for a rural restaurant based on the knowledge acquired during the study. The work consists of two parts, theoretical and practical. The theoretical part deals with the framework theory of business in tourism, legislative standards for the operation of restaturations, the theory of creating a business plan and the methodology of …víceAbstract:
Predmetom bakalárskej práce je vytvorenie podnikateľského zámeru vidieckej reštaurácie na základe vedomostí nadobudnutých počas štúdia. Práca sa skladá z dvoch častí teoretickej a praktickej. Teoretická časť sa zaoberá rámcovou teóriou podnikania v cestovnom ruchu, legislatívnymi normami prevádzkovania rešaturácií, teóriou tvorby podnikateľského zámeru a metodikou marketingových a analytických metód …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/ltf05/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2021
- Vedoucí: Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.
- Oponent: Ing. Marián Šmiheľ
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSlezská univerzita v Opavě
Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
Daniel Korcsmáros -
Najvetšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve, gastronómii a kúpeľnictve
Dominika Vidová -
Riziká v hotelierstve a možnosti prevencie
Barbora Rišková -
Sociálne podnikanie v sektore HORECA
Nikola Szalayová -
Rodinné podnikanie v oblasti služieb
Martina Rajnicová -
SWOT analýza sociálneho podniku v gastronómii.
Veronika Belková -
Franšíza ako forma podnikania v hotelierstve a gastronomii
Miriama Szabóová -
Podnikatelský záměr založení nového podnikatelského subjektu v oblasti gastronomie
Terézia Borovská