Dominika Slámová

Bakalářská práce

Optimalizace výroby potravinových produktů

Optimization of production of the nutritional products
Anotace:
Tématem bakalářské práce je optimalizace výroby potravinových produktů zaniklé společnosti ing. Petra Němce. Společnost se zabývala výrobou potravinových směsí pro pekárny, cukrárny, zmrzlinárny a gastronomii. Hlavním cílem práce je sestavit model k nalezení optimální struktury výroby za účelem maximalizace zisku a současně minimalizace nákladů a maximalizace tržeb. Dílčím úkolem je zjistit optimální …více
Abstract:
The theme of the thesis is to optimize the production of nutritional products of defunct company of Ing. Petra Němce. The company was engaged in production of nutritional mixtures for bakeries, pastry shops, ice cream parlours and gastronomy industry. The main objective is to create a model to find the optimal structure of production in order to maximize profit while minimizing costs and maximizing …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 3. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 6. 2016
  • Vedoucí: Jana Sekničková
  • Oponent: Martina Kuncová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/51697