Jakub Svoboda

Diplomová práce

Bakterie rodu Listeria v potravinách

Bacteria of the genus Listeria in food
Anotace:
Cílem této práce je shrnout výhody a nevýhody různých metod sloužících k detekci Listeria spp. a otestovat některé metody mikrobiálních testů na vybraných druzích potravin, které dle literatury mohou být s největší pravděpodobností kontaminované. K detekci byla využita kultivační metoda na selektivních a chromogenních médiích. Celkem z šestnácti vzorků byly čtyři pozitivní na výskyt Listeria spp. Přínosem …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 5. 2018
Identifikátor: http://evskp.uhk.cz/eM5448

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 6. 2018
  • Vedoucí: Ing. Vladimír Dvořák, Ph.D.
  • Oponent: Vladimír Klaban

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 26. 9. 2018 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec Králové
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses p8z744 p8z744/4
25. 9. 2018
Složky
Soubory
Kohout, J.
27. 9. 2018
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.